Cilat pasaporta dhe ID janë gati për tu tërhequr në Athinë?

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 07/06/2024.

Për tërheqjen e dokumenteve biometrikë, mund të paraqiteni pranë sporteleve të Zyrës Konsullore nga e hëna deri të enjten, 09:00-14:30, të premten 09:00-14:00.

Sjellim në vëmendjen tuaj se, të gjitha kartat ID të terhequra me postë janë të pa aktivizuara elektronikisht, për rrjedhojë ato nuk mund të përdoren në shërbimin bankar në Shqipëri.

 

burimi:

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi

Albanian Embassy in Greece

Αλβανική Πρεσβεία στην Ελλάδα

 

 

Ndërhyrja e shtetit është e keqe, kudo që nuk mund të vërtetohet që është e mirë.

Oliver Wendell Holmes Jr

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.