Cilat pasaporta dhe ID janë gati për tu tërhequr në Berlin?

Njoftim:
Shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për Pashaportë dhe Kartë Identiteti pranë ambasadës së RSH në Berlin në javen nga data 31 janar deri 11 shkurt 2022 mund të paraqiten në ambasadë për marrjen e dokumenteve çdo ditë nga e hëna deri të premten nga ora 09 deri 12.00. Gjatë ditëve të festave zyrtare sipas kalendarit shqiptar dhe ditën kombëtare të Gjermanisë ambasada nuk punon.
Për shtetasit që kanë lënë zarf të saktë për dërgimin me postë, pashaportat janë dërguar me postë nga ambasada.
Në fundjavë (e shtunë dhe e diel) ambasada është e mbyllur dhe nuk ofrohet asnjë shërbim.
Rregulli 3G i detyrueshëm nga data 22 nëntor e në vijim. Kush paraqitet jashtë orarit të caktuar për shpërndarje, nuk është e mundur t’i ofrohet shërbimi ndaj ju këshillojmë që të paraqiteni në ambasadë vetëm në oraret e njoftuara mësipër që të shmanget pritja apo mos marrja e shërbimit.
Duke ju falendëruar për bashkëpunimin!
Ambasada e RSH në Berlin.

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.