Cilat janë udhëzimet me mar pasaporten me DHL nga Konsullata Shqiptare në Milano?

Veprimtarite konsullore janë gjithëmonë në përmirësim, ndryshojnë afatet dhe rregullat sipas nevoja dhe kohërave.

Çdo zyrë konsullore organozohet si më mirë mendon dhe ajo e Milanos po ofron një sherbim me postë vërtetë cilësorë.

Për të mar pasaportën me DHL nga konsullata në Shqiptare në Milano duhet plotësuar ky linku ku pranoni kushtet dhe kryeni pagesen.

DHL24 Return WEB/APP (ver. 2.1.0)

pasaporta.org këshillon se per info zyrtare ti drejtoheni gjithmonë autoriteteve dhe ndërsa për shërbime private dhe të kualifikuara ju miëpresim në WhatsApp

 

Ashpërsitë e kohës nuk duhet të na bëjnë të humbasim butësinë e zemërs. Che Guevara

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.