Ja njoftimi i fundit Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano

NJOFTIM Njoftojmë qytetarët që Konsullata e Përgjithshme në Milano qëndron mbyllur ditën e hënë dt. 5 Shtator 2022, dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës, festë zyrtare në Shqipëri. Faleminderit burimi:…

Continue ReadingJa njoftimi i fundit Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano

Cilat janë udhëzimet me mar pasaporten me DHL nga Konsullata Shqiptare në Milano?

Veprimtarite konsullore janë gjithëmonë në përmirësim, ndryshojnë afatet dhe rregullat sipas nevoja dhe kohërave. Çdo zyrë konsullore organozohet si më mirë mendon dhe ajo e Milanos po ofron një sherbim…

Continue ReadingCilat janë udhëzimet me mar pasaporten me DHL nga Konsullata Shqiptare në Milano?