Cilat janë kontaktet e Konsullatës Shqiptare në Milano?

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano që në vitin 2017 ndodhet në Via San Martino 10, 20122 Milano.

Faqja facebook zyrtare është me emrin Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano dhe në twitter Albania in Milan @AlConMilano

Tel.+ 39 02 8051265

Numri i telefonit ☎️ për raste urgjente është si më poshtë:
+ 39 3806411884

E-mail: consulate.milan@mfa.gov.al

Këto kontakte i morëm në siti web të konsullatës dhe do përpiqemi ti freskojmë nëse do ketë ndryshime.

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.