Aplikim për pasaportë për qytetarët që jetojnë jashtë kufijve

Qytetarët shqiptarë rezident jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, mund të aplikojnë online për t’u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti pranë Ambasadës apo Konsullatës përkatëse.

Nëse jetoni në Itali dhe ju ka skaduar o humbur pasaporta, mund të aplikoni pranë Ambasadës së RSH në Romë dhe Konsullatave të Përgjithshme në Bari dhe Milano. Kosto e pasaportës është 130 Euro, ndërsa karta e identitetit kushton 12 Euro.

Në rast nevoje, mund t’ju ndihmojmë duke ju bërë aplikimin online, marrë takimin pranë përfaqësisë diplomatike apo konsullore përkatëse dhe dhënë të gjitha udhëzimet dhe informacionet e nevojshme për t’u pajisur me pasaportë biometrike te re.

Ju mirëpresim!

 

Fytyra ime është pasaporta ime.

Vladimir Horowitz

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.