Cilat janë kontaktet e Konsullatës Shqiptare në Bari?

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari ndodhet në Via Pasquale Villari  50, 70122 Bari

Faqja facebook zyrtare është me emrin Konsullata e Përgjithshme e Republikes së Shqipërise në Bari dhe në twitterAlbania in Bari @AlConsulateBari.

Tel: +39 0808976960

Per emergjenca cel: 0039/ 3477824384

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

Këto kontakte i morëm në siti web të konsullatës dhe do përpiqemi ti freskojmë nëse do ketë ndryshime.

 

Progreset tona më të mëdha kanë si qëllim vënien e njërëzve në kontakt. Antoine de Saint-Exupèry

 

 

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.