Cilat janë kontaktet e Ambasadës Shqiptare në Greqi?

Për të gjithë të interesuarit, ja kontaktet :

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi | Albanian Embassy in Greece | Αλβανική Πρεσβεία στην Ελλάδα

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

embassy.athens@mfa.gov.al

Zyra Konsullore
consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 – 17:00
Sektori Konsullor
08.00-14.00

Këto kontakte i morëm në siti web të ambasades dhe do përpiqemi ti freskojmë nëse do ketë ndryshime.

Praktiko atë që predikon. Përpara ndreq veten, pastaj të tjerët.

Buda

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.