Cilat pasaporta dhe ID janë gati për tu tërhequr në Romë?

Njoftim!
Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 07/06/2024, se dokumentet kanë mbërritur.
Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.
Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00.
Burimi i njoftimit:
Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Itali
Ambasciata della Repubblica d’Albania
Është nëpërmjet akteve e jo nëpërmjet ideve që njerëzit jetojnë.
Anatole France

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.