Cilat pasaporta dhe ID janë gati për tu tërhequr në Selanik?

Ja njoftimi i plotë publikuar në rrjetet sociale Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik

NJOFTIM PËR TËRHEQJEN E DOKUMENTAVE BIOMETRIKE:
Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar DERI MË datë  14/06/2024.
Për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten ⏱9:00-15:00 të premten 9:00-13:00
Ose do ju dërgohen ✉️ me korier, në adresën tuaj të banimit, të cilën do ta deklaroni në momentin e aplikimit.
Burimi:
Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik
General Consulate in Thessaloniki
Njerëzit nuk shkatërrohen nga puna e tepërt, por nga shqetësimet dhe shpenzimet e kota.
Charles Evans Hughes

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.