Mund të udhëtoj me LEJE KALIMI nga Italia në Shqipëri me rrugë tokësore ?

Gjatë pushimeve verore lind nevoja që shumë bashkëatdhetarë të preferojnë ti biejnë nga Kroacia (është kjo shprehja më e përdorur) dhe për të marrë një përgjigje sa më të saktë këshillojmë ti përmbaheni rregullave shtetërore 🙂

Udhëzimet për t’u pajisur më Leje Kalimi nga Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano bëjnë të ditur se:

Leja Kalimit është dokument udhëtimi që PËRDORET VETËM NJË HERË, për kthim DIREKT nga Italia në Shqipëri (jo me rruge tokësore) DHE JEPET VETEM NE RASTET KUR SHTETASI NUK ESHTE PAJISUR ASNJEHERE ME PASAPORTE BIOMETRIKE, PASAPORTA I KA SKADUAR, E KA TE DEMTUAR OSE I KA HUMBUR

 

Koha ideale për të pushuar është atëhere kur nuk ke kohë të pushosh. Sydney J. Harris

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.