Mund ta rinovoj patenten Shqiptare jashtë vëndit?

Është një pyetje që na drejtojnë shpeshherë. A mund ta rinovoj patenten në konsullate pasi nuk kam mundësi të shkoj në shqipëri?

Patenta shqiptare nuk mund të rinovohet jashte atdheut. Nëse do jetë e mundur do ta bëjme publike menjëherë.

Rinovohet vetem në shqipëri dhe kërkohet prezenca e qytetarit

 

Është më e lehtë të kërkosh falje se të kërkosh leje.  André Malraux

Lini një Përgjigje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.